Stephen G. Michaud & Hugh Aynesworth: Ainoa eloonjäänyt – Ted Bundyn tarina

26,95 

Kriitikoiden ylistämä true crime -klassikko!

Varastossa

  • Oikein-merkki Ei toimituskuluja!
  • Oikein-merkki Nopea toimitus omasta varastosta
  • Oikein-merkki Kirjanmerkki kaupan päälle

Kuvaus

Ted Bundy on yksi maailman tunnetuimmista sarjamurhaajista ja rikoshistorian hyytävimmistä arvoituksista. Komea ja älykäs oikeustieteen opiskelija murhasi ainakin kolmekymmentä naista ja tyttöä eri puolilla Yhdysvaltoja 1970-luvulla. Stephen G. Michaud ja Hugh Aynesworth haastattelivat Ted Bundya tämän odottaessa kuolemantuomiotaan Floridassa.

Ainoa eloonjäänyt – Ted Bundyn tarina on ennennäkemätön matka sarjamurhaajan pään sisälle ja kriitikoiden ylistämä true crime -klassikko.

Kirjailijoista

Stephen G. Michaud on kokenut kirjailija ja toimittaja, joka on kirjoittanut uransa aikana kaksikymmentä kirjaa. Hugh Aynesworth on pitkän linjan tutkiva journalisti, joka on perehtynyt Ted Bundyn lisäksi erityisesti John F. Kennedyn salamurhaan. Yhdessä he haastattelivat Ted Bundya Floridan osavaltionvankilan kuolemaantuomittujen osastolla vuonna 1980.

Michaudin ja Aynesworthin muita yhteisiä teoksia ovat mm. Wanted for Murder, If You Love Me You Will Do My Will, Ted Bundy: Conversations with a Killer sekä JFK: Breaking the News.

Kirjan tiedot

Stephen G. Michaud & Hugh Aynesworth: Ainoa eloonjäänyt – Ted Bundyn tarina
349 sivua
kovakantinen, suojapaperi
Alkuteos: The Only Living Witness – The True Story of Serial Sex Killer Ted Bundy
ISBN: 978-952-69890-2-0
Ilmestymisvuosi 2023
Suomennos: Elina Eskola

 

Visma Pay - maksutavat