Philip Carlo: Gaspipe – Mafiapomon tunnustuksia

26,95 

Huikea tarina mafian sisäpiiristä!

Varastossa

  • Oikein-merkki Ei toimituskuluja!
  • Oikein-merkki Nopea toimitus omasta varastosta
  • Oikein-merkki Kirjanmerkki kaupan päälle

Kuvaus

New Yorkin pahamaineisen Lucchesen mafiaperheen pomo Anthony ”Kaasuputki” Casso oli kuin syntynyt mafiosoksi. Hänen harvinaislaatuinen lahjakkuutensa rahan tienaamisessa erinäisten rikollisten juonien kautta sai hänet nousemaan vääjäämättä järjestäytyneen rikollisuuden portaita ylöspäin. Tämä vähintään viiteenkymmeneen murhaan syyllistynyt mafioso eleli leveästi kauniin vaimonsa kanssa kymmenien vuosien ajan, mutta kun poliisit pääsivät hänen kintereilleen, hän joutui luopumaan periaatteistaan.

Gaspipe – Mafiapomon tunnustuksia kertoo Anthony Casson hurjan tarinan noususta alamaailman huipulle: rötöksistä, petoksista, verivihollisista, kostoista ja murhista. Teos on ennennäkemätön kurkistus mafian sisäpiirin toimintaan.

Kirjailijasta

Philip Carlo (1949–2010) oli newyorkilainen toimittaja ja kirjailija. Hän varttui Brooklynin Bensonhurstissa ja asui nuorena Anthony Casson naapurissa, mikä takasi hänelle ainutlaatuisen aitiopaikan mafian toiminnan seuraamiseen ja sai Casson auttamaan häntä kirjan toteuttamisessa. Carlon muita true crime teoksia ovat Night Stalker – Richard Ramirezin elämä ja rikokset, The Iceman, The Butcher sekä The Killer Within.

Kirjan tiedot

Philip Carlo: Gaspipe – Mafiapomon tunnustuksia
341 sivua
kovakantinen, suojapaperi
Alkuteos: Gaspipe – Confessions of a Mafia Boss
ISBN: 978-952-69890-1-3
Ilmestymisvuosi 2022
Suomennos: Elina Eskola