Philip Carlo: Night Stalker – Richard Ramirezin elämä ja rikokset

31,95 

Menestyskirja saatavilla nyt suomenkielisenä!

Varastossa

  • Oikein-merkki Ei toimituskuluja!
  • Oikein-merkki Nopea toimitus omasta varastosta
  • Oikein-merkki Kirjanmerkki kaupan päälle

Kuvaus

Lähde aikamatkalle 1980-luvun Los Angelesiin seuraamaan Yön Vaanijan liikkeitä paahtavan kuumassa kesäyössä sekä rikostutkijoiden piinaavaa työtä armottoman sarjamurhaajan löytämiseksi.

Vielä vuosikymmeniä sen jälkeen, kun Richard Ramirez tappoi kolmetoista ihmistä ja piti koko Los Angelesia kauhun vallassa, hänen nimensä yhdistetään edelleen pelkoon, kiduttamiseen ja sadistiseen murhaamiseen. Philip Carlon true crime -klassikko perustuu vuosikausien perusteelliseen tutkimustyöhön ja Ramirezin haastatteluihin. Teos kuvaa tappajan ja hänen hirvittävät rikoksensa vielä hyytävimpänä kuin kukaan olisi osannut kuvitella. Ramirezin tarina on erikoinen ja kiehtova katsaus ihmisen pahuuden ytimeen.

Night Stalker tarjoaa myös kattavan kuvauksen Los Angelesin sheriffinviraston ja poliisin työskentelystä 1980-luvulla, Yhdysvaltain monimutkaisesta oikeusprosessista sekä naisista, jotka tuntevat vetoa sarjamurhaajiin.

Kirjaan pohjautuva dokumenttisarja Night Stalker: Sarjamurhaajan jäljillä on myös katsottavissa Netflixissä.

Kirjailijasta

Philip Carlo (1949–2010) oli newyorkilainen toimittaja ja kirjailija. Menestysteostaan varten hän haastatteli Richard Ramirezia yli 100 tuntia San Quentinin vankilan kuolemaantuomittujen osastolla. Carlon muita true crime -teoksia ovat The Iceman, Gaspipe, The Butcher sekä The Killer Within.

Kirjan tiedot

Philip Carlo: Night Stalker – Richard Ramirezin elämä ja rikokset
568 sivua + kuvaliite
kovakantinen, suojapaperi
Alkuteos: The Night Stalker – The Life and Crimes of Richard Ramirez
ISBN: 978-952-69890-0-6
Ilmestymisvuosi 2021
Suomennos: Elina Eskola

 

Visma Pay - maksutavat